Lilou and friends, New York 2009 Ray Demski/Red Bull Photofiles

Seksten b-boys fra 11 lande afgjorde det ved kamp i hip-hoppens fødested, New York City, om 2009 Red Bull BC One titlen, med en franskmand, som er på vej op over resten.

Lilou vandt retten til at kalde sig selv ’The One’ for anden gang i konkurrencens seksårige historie i Hammerstein Ballroom den 18. november.
Amerikaneren Cloud var den anden finalist i en tæt udkæmpet konkurrence, efter at Lilou besejrede Ukraines Kolobok i første runde, efterfulgt af to andre amerikanere, Thesis og Morris, i henholdsvis kvart- og semi-finalerne.

Cloud er ingen amatør, og har været på tourné med ingen mindre end Madonna, men efter tre udmattende runder af den endelige konfrontation, var det Lilou, der triumferede i skyggen af den ikoniske Empire State Building, på trods af at mærke presset.

”Jeg var så bange da jeg gik på scenen, hele publikum råbte ’U-S-A! U-S-A!’” sagde den franske stjerne, ”men det gav mig bare mere styrke.”
Koreanske b-boy Wing, vinderen fra 2008, havde ellers set stærk ud igen, men var ude af stand til at forsvare sin titel, da han tabte kvartfinalerne til Californiens Morris.

MC for begivenheden, legenden KRS-One, var fuld af pris for den nye vinder. ”Han gik sin egen vej hele vejen op, det var skørt!” sagde ’The Teacher’.

Se mere på www.redbullbcone.com!
 


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer