maya-gabeira-me-and-my-body Dove Shore/Red Bull Content Pool

Big-wave surfer Maya Gabeira er ikke kun forside billeder og solbeskinnede brasilianske strande. Knoglebrud, en fordrejet ryg og astma er en stor del af ​​Big Surf dronningens historie…

Barrel role
I oktober 2008, brækkede jeg min næse på vej ind i en barrel. Boardet kom tilbage i ansigtet i vandet. Jeg kom op, og jeg mærkede blod i en flænge. Jeg følte jeg var ved at besvime. Jeg løftede min hånd og så [fellow big-wave surfer] Eraldo Gueiros sejle forbi på [jet] ski, og han så ind i mine øjne, og så gik jeg bare ud. Derefter er jeg i ambulancen med min mor, og min far mødte mig på hospitalet. Min første bekymring var, "Hvornår kan jeg surfe igen?" Det er selvfølgelig det første spørgsmål efter hver eneste skade jeg har haft.

Imponerende resultater
Jeg har tænkt på, at det ikke er en dårlig ting at have astma, hvis du surfer big waves. Fordi en af ​​de største udfordringer og frygt som mennesker føler når de tager ud og surfer er, at de mister vejret. Men jeg blev født forpustet, og det har været min kamp siden da. Jeg er gået til hospitalet forpustet, besvimet lige før jeg får inhalatoren i min mund og begynder at trække vejret igen. Så det er en fornemmelse jeg har haft siden jeg var meget ung, og jeg har fundet ud af at leve med det. Jeg går ikke i panik, når jeg er under vandet.

Tilbage på jorden
Min ryg er ikke den bedste. Carlos [Carlos Burle, Mayas big-surf mentor] ønskede at tow-surfe Jaws [monster bølgen på Hawaii] i slutningen af ​​januar. Jeg havde vredet min ryg temmelig dårligt, men jeg klarede mig igennem. Fire timer senere ser han på mit ansigt og siger, "Er du okay?" Da jeg kom til lystbådehavnen var jeg færdig. Sygeplejersken gav mig et par kortison skud og så lå jeg på min side i mit hus for i cirka 10 timer. Jeg kunne ikke engang kravle på toilettet.

Vil du se mere?

 


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer