Red Bull Flying Bach

Red Bull Flying Bach vender tilbage til København

RBFlyingBach.jpg

For mere end 1000 publikummer beviste The Flying Steps at Bach’s Wohltemperiertes Klavier stadig lever, og et mix af forskellige kulturer kan føres sammen og opnå samhørighed med succes.

Der er ingen tvivl om at Red Bull Flying Bach tog København med storm i september 2011, og de nu endnu engang er klar til at imponere danskerne med deres fascinerende show, når de starter deres verdens turné, som kombinerer smuk klassisk musik med breakdance.

Begejstringen hos danskerne viste sig allerede en uge før premieren med 3 udsolgte shows i træk, som blev afholdt i det Kgl. danske musikkonservatoriums koncertsal på Frederiksberg.

Desuden modtog showet forrygende anmeldelser på udelukkende 5/6 stjerner fra de danske medier.

Breakdance legenderne Flying Steps og operainstruktør Christoph Hagel har utalige gange bevist at de er det perfekte match, og med deres kreative præstationer visualiserer og genopliver de Bach’s Wohltemperiertes Klavier og krydser grænser mellem klassisk musik og ungdomskultur.

Finkultur møder kunst og i mixet mellem kulturer vender Red Bull Flying Bach op og ned på den internationale klassiske verden.

Node for node. Trin for trin. Med klaver, cembalo og elektroniske beats. Med head spins, power moves og freezes. Et unikt syn og en smuk historie.

De er tilbage i det Kgl. danske musikkonservatoriums koncertsal på Frederiksberg d. 23-25. februar 2012 og der kan nu købes billetter på billetnet.

Læs mere på redbull.dk/flyingbach


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer