X-Fighters podium in Sydney weekend1 X-Fighters final podium in Sydney © Mark Watson/Red Bull Content Pool

Weekenden startede med sejr til Australiens Josh Sheehan på det sidste stop af Red Bull X-Fighters i Sydney. Sheehan udførte tre double backflips på vej til event titlen som han tog efter at have slået New Zealands Levi Sherwood. Tredje pladsen gik til Dany Torres, som i mellemtiden var nok til at vinde tour titlen til spanieren, der vandt i Dubai og Madrid.

 

 

Marquez på toppen

Lørdag blev endnu en god dag - specielt hvis du er spansk. I Aragonien, Spanien, dominerede Marc Marquez Moto2 træning og kvalificerede sig til at tage sin sjette pole på sæsonen med en tid over et halvt sekund foran sin nærmeste udfordrer Julián Simón.

 

nullMarc Marquez i pole i Aragonien © Gold and Goose/GEPA

 

Stoner tilbage i front

En fantastisk kvalifikation fra Casey Stoner gav ham pole position til Gran Premio de Aragón foran holdkammerat Dani Pedrosa og Yamahas Ben Spies.

 

nullCasey Stoner i pole i Aragonien © Gold and Goose/GEPA

 

Model opførsel

Andrea Dovizioso var den sidste der kvalificerede sig inden for et sekund fra Stoner, og han stillede op ved siden af ​​sidste års mester Jorge Lorenzo på den anden Yamaha. Derefter tog italienerne tilbage til garagen for at dresse rytternes med deres helt nye design af Davidelfin.

 

nullAndread Dovizioso i Davidelfin nye Honda kit © Repsol Honda

 

Molina's første pole i DTM

Spanieren Miguel Molina stjal showet fra de etablerede stjerner da han kvalificerede sig til DTM løbet på Motorsport Arena Oschersleben ved tage sin første pole position foran Oliver Jarvis og Bruno Spengler. Mattias Ekström tog en respektabel fjerdeplads, men en kæmpende Martin Tomczyk gik ud i Q1 og måtte nøjes med P14.

 

nullMiguel Molina i pole ved Oschersleben DTM © Audi Sport

 

Surf’s up ved Lower Trestles

Det næste stop på ASP World Tour, Hurley Pro fra San Onofre State Beach, Lower Trestles, Californien, USA, startede med trial sessionerne, hvor Conner Coffin reserverede sin plads i main eventet. Her nyder Adriano De Souza opvarmningen.
Følg Hurley Pro på Twitter

 

nullAdrian De Souza © Derek Bahn for Hurley

 

Taddy triumferer

Den Polske Enduro stjerne Taddy Blazusiak fortsatte med at gøre rent bord i GEICO Endurocross serien med hans fjerde sejr (af fire) i Ontario, Canada. Hvad der begyndte med en guld medalje i dette års indledende Endurocross arrangement ved X-Games har nu udviklet sig til et rent scorekort ved alle events, der indtil videre er afholdt i denne sæson med Taddy på rette vej til endnu en titel. Dette og hans fem-sejre-i-træk i den berygtede Red Bull Hare Scramble på Erzberg Rodeo har markeret Taddy som rideren man skal slå i denne type af ekstrem Enduro konkurrence. "Jeg er virkelig glad for at få endnu en sejr," sagde Taddy. "Jeg er virkelig tilfreds med denne sæson indtil videre, og ser frem til det næste event."

 

nullTaddy Blazusiak i Endurocross © Shan Moore / KTM Images

 

Multhull World Series

2011 Multihull World Series udpegede Trapani på Sicilien til sin næste anløbshavn, med den britisk OL-stjerne Ben Ainslie som den seneste stjernen til at tage roret. På den sidste dag havde seks hold en chance for at vinde stævnet, herunder Red Bull Extreme Sejlads med Roman Hagara som tog to sejre og tre andenpladser på dag fire. Men i sidste ende var det Leigh McMillan's hold på bølgen, der vandt to i træk ved at vinde Act 6 på bagsiden af ​​deres Act 5 sejr i Cowes, England.

 

nullMulti wins ved multi hulls for Roman Hagara på Sicilien © Red Bull Content Pool

 

Stensikre Stoner

Casey Stoner dominerede MotoGP af Aragonien i det østlige Spanien, hvor han scorede sin ottende sejr på året. Australieren var fantastisk gennem hele øvelsen, og tog pole foran hans kollega Red Bull atlet Dani Pedrosa.

Læs Peter Clifford's MotoGP rapport

 

nullStoner triumferer ved Aragon © Gold and Goose/GEPA

 

Marquez haler ind

Marc Márquez lukkede afstanden til mesterskabets leder, Stefan Bradl til blot seks point med endnu en fantastisk sejr. Efter en indledende hård fem-mands kamp for føringen, som omfattede Bradl, viste Márquez sig overlegen.

Læs Peter Clifford's MotoGP rapport

 

nullMarquez vinder ved Aragon © Gold and Goose/GEPA

 

Svensk succes

Mattias Ekström førte en en-to-tre for Audi da svenskeren tog sin første sejr på Oschersleben og hans anden sejr i år. Mesterskabslederen Martin Tomczyk blev nummer to og øgede føringen i toppen efter hans nærmeste rival Bruno Spengler var nødt til at trække sig i lap 42.

Læs DTM race rapporten

 

nullRain master Ekstrom © Audi Motorsport

 

USA viser vejen i MX

Team USA sejrede i det 65. MX of Nations i Saint Jean d'Angely, Frankrig. Marvin Musquin (billedet) bragte glæde til hjemmenationen, da han sørgede for at Frankrig fik andenpladsen overall, samtidigt med at der var stærke individuelle præstationer fra Ken Roczen og Jeffrey Herlings. "Det var en smule skuffende (at slutte som nummer to), men generelt var det en god weekend for mig," sagde Musquin. "Vi gik ind i sidste løb med en tre-points føring, men det amerikanske hold er meget stærkt."

 

nullMusquin tager andenpladsen i MX of Nations © Ray Archer / KTM Images

 

Lexi laver LPGA historie

Seksten-årige kvinders golf fænomen, Alexis Thompson skrev historie ved at blive den yngste vinder af en LPGA begivenhed. Alexis vandt sejren på Navistar LPGA Classic i Alabama med fem slag.

 

nullChristopher Vanderyajt/Red Bull Content Pool

 

Vil du læse mere?

 


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer